Presentkort

Nu åter i lager!!!

Ge bort valfrihet i present

Ge bort Ängelholms presentkort laddat med valfrihet. Presentkortet kan användas hos butiker och företag runt om i Ängelholms kommun och används som ett vanligt betalkort fast utan PIN-kod.
När du köper Ängelholms presentkort bidrar du till att fler människor handlar och roar sig i på hemmaplan. Tack för att du stöttar Ängelholm!

Här köper du presentkortet!

Presentkortet köper du enkelt i vårt Turistcenter på Järnvägsgatan 5

NYHET!

Nu kan du även köpa Ängelholms presentkort i presentkortsautomaten i entrén till ICA Supermarket!
I presentkortsautomaten kan du också kolla saldot och ladda på ditt kort. Kortet är giltigt ett år från senaste laddningstillfället.

Här gäller Ängelholms presentkort

Ladda hem lista här

Kontrollera saldo och giltighetstid

Butikerna kan inte se vilket saldo du har på ditt presentkort då det är ett VISA-kort och dessa uppgifter är privata. Du kan däremot enkelt kolla upp ditt saldo online eller via telefon där du också får reda på giltighetstiden.

Kontrollera saldo Online

Använd länken nedan och skriv in det 16-siffriga numret du finner på baksidan av kortet, så får du se hur mycket pengar som är tillgängligt.

Kontrollera saldo med telefon

Ring 08-22 50 30  och följ instruktionerna.

Belopp och giltighetstid

Du kan ladda Ängelholms presentkort med valfritt belopp mellan 100-5000 SEK.
Ängelholms presentkort är giltigt i 12 månader från laddningsdatum. Du behöver inte handla för hela beloppet på en gång. Kvarvarande belopp ligger automatiskt kvar på kortet redo att användas hos något annat anslutet försäljningsställe.

Retur och byte

Vid retur eller byte, lämnas tillgodokvitto eller byts till annan vara/tjänst du handlat. Presentkortet återlöses ej och kan ej lösas in mot kontanter.

 

Den perfekta gåvan till kunder, kollegor och affärsbekanta

Om du önskar beställa större volymer, minst 10 st, för att t ex ge bort till din personal eller kanske ha som vinster i ett lotteri är du varmt välkommen att kontakta oss på presentkort@engelholm.com
För att kunna hantera din beställning behöver vi följande uppgifter:

Företag:

 
 
 

Presentkortet kan laddas med valfritt belopp från 100 kr upp till 5 000 kr och är giltigt i ett år från laddningsdatumet.
Enligt Skatteverkets normer kan du ge dina anställda presentkort på upp till 450 kronor inklusive moms.

 

Ogiltiga sedlar
Dessa 100 och 250 kronors sedlar blir ogiltiga fr om 27 november 2018. Det betyder att du inte längre kan betala med dom.  Sedlarna kan fram till sista giltighetsdatum lösas in mot det nya digitala presentkortet. Pappersvarianten av Ängelholms Presentkort löses in som vanligt så länge de är giltiga.

Presentkort ny