Bli belönad när du handlar lokalt med Cityplay Ängelholm

Cityplay finns nu i Ängelholm

 

På Stan Ängelholm samarbetar nu med Cityplay! Via appen i din smartphone deltar du i aktiviteter och blir belönad när du handlat lokalt. Passa på att tävla med oss under Black week mellan 23–28 november där du både får en gåva och chans att vinna presentkort!

Erbjudanden och stämpelkort på ett samlat ställe

Koppla din bank till Cityplay via BankID så blir alla dina köp automatiskt registrerade. Erbjuder verksamheten stämpelkort fylls det på samtidigt som du handlar och Cityplay meddelar dig så fort du har en belöning att hämta ut. Det kan vara en spännande överraskning, fika, goodiebag, rabatter eller en efterrätt. I appen ser du även aktuella erbjudanden och annan information från verksamheterna. Enkelt och smidigt. Så funkar det för dig som kund >

Cityplay Ängelholm är under uppbyggnad och fylls allt eftersom på med fler erbjudanden och stämpelkort. Ladda ner Cityplay på App Store och Google Play.

 

Tävla med Cityplay under Local is the new Black

Skaffa Cityplay och tävla under Local is the new Black

Mellan den 23–28 november kommer 8 QR-koder att sitta uppsatta i skyltfönster längs Storgatan På Stan i Ängelholm. Hitta samtliga skyltfönster, scanna koderna med Cityplay och hämta sedan din belöning på Ängelholms Turistcenter. Du har samtidigt också chansen att vinna ett av tio Ängelholms presentkort laddat med 250 kr. Lycka till!

Så scannar du QR-koder med Cityplay

  • Öppna appen i din smartphone
  • Klicka på ikonen för QR-koder uppe i högra hörnet
  • Eventuellt behöver du godkänna att Cityplay använder din kamera innan det fungerar
  • Använd skärmen för att sikta in dig på koden så scannas den automatiskt när du fått fokus
  • Klart!

Scanna med QR via Cityplay

 

Cityplay för dig som bedriver verksamhet: driv försäljning och belöna dina kunder

Cityplay är ett kundprogram i en mobil app som samlar alla butiker, restauranger och nyheter som finns i stadskärnan. För dig som verksamhet ger det dig möjligheten att ta reda på vilka dina kunder är och dessutom driva extraförsäljning och belöna dina bästa kunder.

För att vara med i Cityplay krävs ingen krånglig utrustning eller specialkunskap. Genom att koppla användarnas betalkort till Cityplay-appen behövs inte någon kassaintegrering för att se deras köp. Det gör att kunderna kan belönas på antal köp och även summan de handlar för – enkelt för kunden och exakt för handlaren. Det bästa av allt är att systemet sköter allt automatiskt utan att det tar tid från din personal! Så använder din verksamhet Cityplay >