Njutbart med Vera Vinter och Hanna Ekström

Äntligen sommar! Äntligen Njutbart vid Rönne å! Den njutbara ängelholmstraditionen sedan många somrar fortsätter. Det fyra njutbara konserter vid Tullportsplatsen under fyra torsdagar med start den 11 augusti. Årets Njutbart rivstartar med två helt unika röster från norra Sverige och den 25 augusti blir det toner från Ukraina.

Platsen för konserterna är Tullportsplatsen vid Vita Räck i Ängelholm. Ta med något att sitta på och låt dig underhållas av en unik, blandad och stämningsfull artistskara.

Datum: Varje torsdag mellan 11 augusti och 1 september.

Tid: Alla konserter sker kl. 18-19. Insläpp från 17:30.

Plats: Tullportsplatsen, Vita Räck, Ängelholm.

Entre´: Det är gratis, inga biljetter kan bokas.

Åldrar: Alla

Ta med: Något att sitta på, stol, filt eller liknande.

Arrangör: Ängelholms kommun i samarbete med ABF

Vera Vinter

Vera Vinter är artist, låtskrivare och producent från Stora Lappträsk i Norrbotten som debuterade 2012 med albumet Idyll. Hennes ord och röst skapar ett eget musikaliskt universum. I sin musik blandar hon text på svenska och dialekt. Genren sträcker sig från folkmusik till alternativa pop och visa. Vera Vinter har gett ut fyra egenskrivna fullängdsalbum samt skrivit och turnerat med många av Sveriges främsta artister däribland Petra Marklund, Staffan Hellstrand, Martin Hederos, Bo Kaspers Orkester m fl.

Foto: Stefan Ekström

Hanna Ekström

Frilansande violinist, låtskrivare och producent från Dalarna. Hon har arbetat heltid som musiker sedan 2009 och har spelat med live och i studio med dom flesta av Sveriges artister, däribland First Aid Kit, Miriam Bryant, Håkan Hellström m fl. Hanna är en av Sveriges mest anlitade stråkmusiker och arrangörer och har arrangerat och spelat in stråk på mer än 500 låtar. De senaste fyra åren har hon även skrivit och producerat egen musik.Vera Vinter

Foto: Stefan Ekström

Fler njutbartkonserter

engelholm.se/njutbart

  • Plats

  • Tullportsplatsen
  • 262 21
  • Ängelholm
  • Datum

  • 11 augusti 2022, 17:30 - 19:00