Rys & Mys På Stan

Alla som vågar är välkomna! En fullspäckad Halloweenkväll med rysliga och mysiga aktiviteter i Stadskärnan mellan kl: 16.00 till 20.00 för vuxna och barn i alla åldrar. Stadskärnan är pyntad med halmbalar, pumpor och lyktor och det finns massor med roliga aktiviteter!

Välkommen att hämta en ”Spökkarta” över alla aktiviteterna som ingår, vilken plats och tider som gäller- på Turistcenter (Järnvägsgatan 5A), Vattnets Hus i receptionen eller på ÄHLM Market i Butiken from den 27 oktober! Du kan också ladda hem den här

AKTIVITETER den 31 Oktober!

📍 ”Spöktåget ” går mellan Vattnets Hus, SOSO, Stortorget, Stadsparken och Hembygdsparken- och tillbaka mellan kl. 16.00 till 20.00. Åkturen är gratis för alla.

📍 ”Lysande spökrunda” vid Vattnets Hus! Inne på Vattnets hus får ni låna en UV-ficklampa för att hitta spåren och det dolda ordet på Hälsotorget mellan kl. 16.00 till 20.00.

📍 ”Bus eller Godis” i butikerna! På spökkartan finns information om vilka butiker barnen tillsammans med sina föräldrar, kan fråga efter ”bus eller godis” (godis till alla barn).
Aktiviteten varar mellan kl. 16.00 till 18.00.

📍 ”BUS” & godispåse på Turistcenter (Järnvägsgatan 5A)! Här blir det en riktigt busig aktivitet och alla barn får hämta en godispåse, om man vågar! Aktiviteten varar mellan kl. 16.00 till 18.00.

📍 ”Spökdans” längs Storgatan! Spökdansare kommer dyka upp när ni minst anar det längs Storgatan från Stortorget till Stadsparken.
Aktiviteten varar mellan kl. 16.00 till 18.00.

📍 ”Spökparken” vågar ni gå ett varv i Stadsparken och titta på alla upplysta träd? Här finns vacker belysning att upptäcka, för alla som vågar.

📍 Spökvandring i Hembygdsparken! Ta Spöktåget upp till Hembyggdsparken och gå den berömda spökvandringen.
Aktiviteten varar mellan kl. 16.00 till 20.00.
Biljetter till spökvandringen går att köpa på plats i Hembygdsparken
Pris: 80 kr för vuxna, 60 kr för barn.
Läs mer på: https: www.hembygd.se/angelholm/activities/21808

📍 ”Spökrock” på ÄHLM Markets scen från kl. 18.00. Riktigt rockig musik på scenen för alla som vågar lyssna, här blir det lite extra röj! Passa på att köpa något gott att äta och dricka på Eld och Vin.

📍 ”Godis & Pyssel” för kreativa själar blir det spökpyssel och godis hos Room By Charlotte, Storgatan 87A. Aktiviteten varar mellan kl. 10.00 och 18.00.

Välkomna på en riktigt ryslig och mysig afton i Ängelholms Stadskärna!
👻🎃🧛‍♀️🧛🏾‍♂️👻🎃🧛‍♀️🧛🏾‍♂️👻🎃🧛‍♀️🧛🏾‍♂️👻🎃🧛‍♀️🧛🏾‍♂️👻🎃🧛‍♀️🧛🏾‍♂️👻🎃