GLÖGG-RUNDAN Ängelholm 2021

I år är det premiär för GLÖGG-RUNDAN Ängelholm som bjuder in till en riktigt mysig, trevlig och smakrik upplevelse.
Söndagarna den 5 & 12 december kl 13-17 arrangeras GLÖGG-RUNDAN Ängelholm av @pastanengelholm
Köp din biljett på Nortic samt på Ängelholms Turistcenter, Järnvägsgatan 5 i Ängelholm.
Vad är GLÖGG-RUNDAN Ängelholm?
Det är en trevlig eftermiddag där du själv eller i sällskap njuter av en skön promenad och vid fyra stopp längs vägen njuter av värmande och smakrik glögg.
Den krispiga promenaden går genom Ängelholms stadskärna och å-rum som är klädd i vinterljus. Med din biljett och karta i handen kan du stanna till och betrakta de ljusinstallationer som finns längs vägen. Du bär med dig en glöggmugg speciellt framtagen, designad och tillverkad av keramiker Pyttan Åberg för detta evenemang. Glöggmuggen dricker du ur under rundan, och den blir din egen att ta med hem
Vilka glögg-stopp är det?
De medverkande restaurangerna är BAR å TAK, Hus 57, Restaurang Maltes samt Wine To Dine.
De håller alla öppet mellan kl 13-17 och du väljer själv i vilken ordning du vill besöka dem, och hur länge du vill stanna kvar vid varje stop.
Vad kostar biljetten och vad ingår?
Biljettpriset är 230 kr per person och då ingår:
1 st glöggmugg i keramik från Pyttan Åberg (muggen blir din egen och du bär med dig denna och dricker ur under rundan för att sedan ta med dig den hem). 1 kopp glögg vid vardera av de 4 stoppen (alltså 4 portioner glögg totalt). Vid varje stopp kan man köpa till något lätt att äta och dricka om man så vill.
Kan jag köpa till fler glöggmuggar så jag har en komplett uppsättning hemma?
Så klart erbjuder vi det! Titta in på Turistcenter, eller hos Åbergs Krukmakeri under december för att komplettera med fler muggar.
FRÅN 1 DECEMBER hämtar du din mugg, biljett och karta hos Turistcenter Ängelholm, Järnvägsgatan 5a. Visa upp ditt kvitto. Turistcenter har öppet kl 10-17 på vardagar. Muggen hämtas senast kl 17:00 fredagen innan GLÖGG-RUNDAN.
Får jag cykla, ta vilken ordning jag vill och finns alkoholfritt?
Svaren är ja, ja och ja! Vi rekommenderar en promenad men man väljer själv hur man tar sig fram. Det finns ingen bestämd ordning för glögg-stoppen utan du kan välja fritt. Alla stopp har öppet mellan kl 13-17 för glögg-rundan. Det finns glögg med och utan alkohol vid alla stoppen.
Välkommen att delta i premiären av GLÖGG-RUNDAN som vi ser fram emot att göra till en kär Ängelholms-tradition.
  • Plats

  • Ängelholms City
  • Ängelholm
  • Bokning och biljetter

  • Datum

  • 5 december 2021, 13:00 - 17:00
  • 12 december 2021, 13:00 - 17:00