Köp Ängelholms presentkort

Ge bort valfrihet samtidigt som du stöttar den lokala handeln

Ge bort Ängelholms presentkort laddat med valfrihet. Presentkortet kan användas hos butiker och företag runt om i Ängelholms kommun.

Köp Ängelholms presentkort på vårt Turistcenter eller i presentkortsautomaten på Paketeriet på Storgatan 25B i Ängelholm. Vill du beställa ett större antal presentkort gör du det med fördel direkt på webben. Kortet fungerar som ett vanligt betalkort fast utan PIN-kod. När du köper Ängelholms presentkort bidrar du till att fler människor handlar och roar sig i på hemmaplan. Tack för att du stöttar Ängelholm! #lovelocalahlm

 

Här gäller Ängelholms presentkort

Vill du veta var presentkortet gäller? Ladda hem listan här >

 

Så ser du saldot på ditt presentkort

Du ser enkelt ditt saldo online, via telefon, mobilen eller i presentkortsautomaten på Paketeriet på Storgatan 25B i Ängelholm. Du får samtidigt reda på giltighetstiden. Butikerna kan inte se vilket saldo du har på ditt presentkort då dessa uppgifter är privata.

Kontrollera ditt saldo direkt på webben
Använd länken nedan och skriv in numret du finner på baksidan av kortet, så ser du hur mycket pengar som finns tillgängligt. Du kan också scanna QR-koden på baksidan av kortet för att se ditt saldo.

 

Kontrollera ditt saldo via telefon
Ring +46 (0) 8 525 007 74  och knappa in kortnumret så får du ditt saldo uppläst. Öppet dygnet runt.
Du kan också ringa 08-22 50 30  och följa instruktionerna.

Kontrollera ditt saldo med kameran i mobilen
Öppna kameran i mobilen och fokusera på QR-koden på baksidan av presentkortet.
Då kommer det upp en länk som man klickar på och kommer direkt till saldot på presentkortet.

 

Belopp och giltighetstid

Du kan ladda Ängelholms presentkort med valfritt belopp mellan 100-5000 SEK, och du behöver såklart inte handla för hela beloppet på en gång. Kvarvarande belopp ligger automatiskt kvar på kortet redo att användas hos något annat anslutet försäljningsställe. Ängelholms presentkort är giltigt i 12 månader från laddningsdatum.

Beställ Ängelholms presentkort – den perfekta gåvan till kunder, kollegor och affärsbekanta

Vill du ha 10 eller fler presentkort? Beställ då här så kan vi förbereda dem innan du hämtar. Presentkortet kan laddas med valfritt belopp från 100 kr upp till 5 000 kr och är giltigt i ett år från laddningsdatumet. Tänk på att din beställning är bindande.

Företag:

  Kund i Ängelholms Näringsliv?
  JaNej

  Övrig information/meddelande till personalen
  När vill du hämta dina presentkort? (Observera 3 vardagars leveranstid)
   
   
   

  Betalning och hämtning
  Kunder i Ängelholms Näringsliv har möjlighet att hämta presentkort innan betald faktura. Är du ännu inte kund behöver du betala fakturan innan du hämtar dina presentkort.

  Retur och byte
  De flesta kassasystem kan göra en återbetalning direkt på presentkortet. Observera dock att en återinsättning inte förlänger giltighetstiden på presentkortet. Om det inte fungerar, eller om du kastat sitt presentkort, ger butiken där du handlat dig ett tillgodokvitto eller ett presentkort.

  Problem med presentkortsautomaten
  Dyker det upp något problem när du köper presentkort i automaten på Paketeriet på Storgatan 25B i Ängelholm? Kontakta supporten så får du hjälp direkt. Tel: 021-12 21 20