Höstvecka På Stan

Fredag 27 oktober till söndag den 5 november hälsar vi alla varmt välkomna till HÖSTMYS På Stan! Stadskärnan är pyntad med halmbalar, pumpor och lyktor och veckan är fylld med massor av roliga aktiviteter!

Vi välkomnar in till mysig och ryslig shoppingvecka när det är höstlov, kulturvecka och Halloweenfirande med Rys & Mys På Stan! Dessutom kommer ni ha möjligheten att vinna 4 biljetter till EM-uppladdningen mellan Sverige och Japan på Catena arena den 7 januari!

HÖSTLOVSTIPS

Rys & Mys På Stan den 31 Oktober
Missa inte denna mysiga och rysliga kväll! Välkommen att hämta en ”Spökkarta” över alla aktiviteterna som ingår, vilken plats och tider som gäller- på Turistcenter (Järnvägsgatan 5A), Vattnets Hus i receptionen eller på ÄHLM Market i Butiken from den 27 oktober! Läs mer om Rys & Mys här

Kulturveckan invigs den 27 oktober, Ängelholms Kommun tillsammans med en mängd medarrangörer bjuder på massor med aktiviteter för blandade åldrar. Läs mer: https://www.engelholm.se/uppleva…/kulturveckan-2023.html

Bada på Vattnets Hus, där även hinderbanan är på plats hela veckan.
Den 2 november är det Höstlovsdisco på Vattnets Hus, läs mer på:
https://www.vattnetshus.se/start/

Utmana varandra i en match på Bowlinghallen, läs mer på:
https://www.bowlare.se/angelholm

Järnvägens Museum bjuder på massor med aktiviteter under höstlovet, kika in på:
https://jarnvagsmuseum.engelholm.se/

Ta en mysfika på ett av alla fina caféer i stadskärnan så som Espresso House, Café Seraphina, Chokladbutiken Brun, Sjöholms Bageri eller Konditori Centrum!

Ladda upp med god mat på någon av stadens alla restauranger, här finns något för alla smaker!

Passa på att höstshoppa, butikerna har fyllt på med höstens alla nyheter! Dessutom kan ni vinna 4 biljetter till EM-uppladdningen mellan Sverige och Japan på Catena arena den 7 januari om ni handlar över 500kr! Butikerna som deltar -skyltar med information, efter ett köp på över 500kr får ni scanna en QR-kod för att komma till registreringssidan. Det går även bra att visa upp sitt kvitto i Turistcenter på Järnvägsgatan 5 A! Gäller fram till den 5 november, vinnaren dras vecka 45!

Välkomna på en vecka fulladdad med massor med härligheter på Stan!