Rys & Mys På Stan

Alla som vågar är välkomna! En fullspäckad Halloweenkväll med rysliga och mysiga aktiviteter i Stadskärnan mellan kl: 16.00 till 18.00 för vuxna och barn i alla åldrar. Stadskärnan är pyntad med halmbalar och pumpor och det finns massor med roliga aktiviteter!

Välkommen att hämta en ”Spökkarta” över alla aktiviteterna som ingår, vilken plats och tider som gäller på Turistcenter (Järnvägsgatan 5A) fr.o.m. den 26 oktober! Du kan också ladda hem kartan här

 

AKTIVITETER den 31 Oktober kl. 16-18!

📍 SPÖKTÅGSTATIONER
Tullportsplatsen, Stortorget och Stadsparken. Hållplatserna är markerade med skylt. Tåget går igen och igen, fram och tillbaka mellan kl. 16.00 och 18.00. Åkturen är gratis för alla!

📍 HÄXORNAS SPÖKLÄSNING
Utanför Klotet på Storgatan 10! Häxorna håller TVÅ mysigt ryslig sagostunder med spöktema kl. 17.00 och 17.30 för alla barn och vuxna! Begränsat antal platser.

📍 AKTIVITETER & GODIS PÅ STORTORGET
På Stortorget finns ett På Stan-tält där ni kan göra följande aktiviteter:

📍 LYSANDE SPÖKRUNDA
Här kan ni låna en UV-ficklampa och leta efter figurerna som gömmer sig runt fontänen på Stortorget! Det går även bra att ta med en egen UV-ficklampa om man har.

📍 LÄSKIG TIPSRUNDA FÖR STORA OCH SMÅ
Hämta ett formulär och gå tipsrundan, om ni törs… denna rundan går runt Stortorget och det finns frågor för både vuxna och barn. Ni kan vinna ett Koenigsegg-spöke i pepparkaksform, vi drar vinnarna under v. 45.

📍 GODIS
Alla barn som vågar kan hämta en godispåse sponsrad av ICA Supermarket Ängelholm.

📍 TROLLERISHOW PÅ ÄHLM MARKET
Kl. 16.00 besöker trollkarlen JOZIMA scenen på ÄHLM Market och håller en otäckt rolig trollerishow. Showen är gratis men passa på att köpa någonting gott hos restaurang PAVO på ÄHLM Market. Begränsat antal platser.

📍 ZOMBIE-APOKALYPS MED BATMAN
Stadsparken har fått invasion av läskiga zombies! Men självaste Batman finns på plats i mitten av parken vid Druvan och ger alla barn en spökig belöning som vågar sig ända fram till honom…

 

Välkomna på en riktigt ryslig och mysig afton i Ängelholms Stadskärna!
👻🎃🧛‍♀️🧛🏾‍♂️👻🎃🧛‍♀️🧛🏾‍♂️👻🎃🧛‍♀️🧛🏾‍♂️👻🎃🧛‍♀️🧛🏾‍♂️👻🎃🧛‍♀️🧛🏾‍♂️👻🎃